Over Jordi Wolf

Als je echt doet wat je leuk vindt, voelt geen enkele dag als werken. Dat is ook de reden dat ik als paardentandarts ben begonnen. Naast dat het werk ontzettend divers is, is het ook een ontzettend dankbaar beroep. Het grootste plezier haal ik om te zien hoe een paard kan opknappen na het ondergaan van een gebitsbehandeling.

Ik ben Jordi Wolf, gecertificeerd paardentandarts. Van jongs af aan ben ik opgegroeid tussen de paarden in een echte paardenfamilie. Paarden is er met de paplepel ingegoten. Met ontzettend veel plezier en passie ben ik paardentandarts. Ik streef naar perfectie en ga niet voor minder dan een perfect gebit. Het welzijn van uw paard staat bij mij altijd op de eerste plaats.

Als paardentandarts ben ik volledig onderlegd om een gebitsbehandeling goed uit te voeren. 

Paardentandarts Utrecht Jordi Wolf

Gecertificeerd en vakbekwaam

Het succesvol uitvoeren van een paardengebitsbehandeling vereist de nodige opleiding, ervaring en het juiste instrumentarium. 

Daarnaast volg ik jaarlijks nog de nodige cursussen en scholingsdagen op het gebied van tandheelkunde voor paarden.