Over Jordi Wolf

Bent u op zoek naar een betrouwbare en ervaren paardentandarts die met passie en toewijding uw paard kan behandelen? Maak kennis met Jordi Wolf, gecertificeerd paardentandarts en specialist op het gebied van tandheelkunde voor paarden.

Het begon allemaal in mijn jeugd, waar ik tussen de paarden ben opgegroeid in een echte paardenfamilie. Het verzorgen en behandelen van deze prachtige dieren is mij dan ook met de paplepel ingegoten. Na jaren is mijn liefde voor paardentandheelkunde alleen maar gegroeid. Het is een ontzettend divers en dankbaar beroep, waarbij ik elke dag weer vol enthousiasme aan de slag ga.

Het mooie aan mijn werk als paardentandarts is dat ik het verschil kan maken voor uw paard. Ik geniet ervan om te zien hoe een paard kan opknappen na een zorgvuldige gebitsbehandeling. Het welzijn van uw paard staat bij mij altijd op de eerste plaats. Ik streef naar perfectie en ga niet voor minder dan een perfect gebit.

Als gecertificeerd paardentandarts ben ik volledig onderlegd om uw paard te voorzien van de juiste zorg en behandeling. Ik maak gebruik van moderne en specialistische elektronische instrumenten om het gebit van uw paard nauwkeurig te corrigeren. Daarbij houd ik altijd rekening met de unieke behoeften en eigenschappen van uw paard en u als eigenaar.

Bij mij kunt u terecht voor een professionele gebitsbehandeling, maar ook voor advies op maat over tandheelkundige problemen van uw paard. Second opinion nodig of een behandelplan voor eotrh? Ik sta altijd voor u klaar, zodat uw paard kan genieten van een gezond en pijnloos gebit. Neem gerust contact op voor meer informatie of het maken van een afspraak.

Paardentandarts Utrecht Jordi Wolf

Gecertificeerd en vakbekwaam

Om een paardengebitsbehandeling succesvol uit te voeren, is het voor mij als tandarts voor paarden essentieel om de nodige opleiding, ervaring en het juiste instrumentarium te hebben. Daarnaast volg ik jaarlijks verschillende cursussen en scholingsdagen op het gebied van tandheelkunde voor paarden. Op deze manier blijf ik up-to-date met de nieuwste ontwikkelingen en technieken in mijn vakgebied, waardoor ik de beste zorg kan bieden voor uw paard.

Naast het bovenstaande ben ik zo nu en dan samen met collega’s onderweg om onze technieken te verbeteren en ter controle als trainingsdoeleinden. Het is altijd nuttig om samen met iemand anders te werken, omdat we van elkaar kunnen leren en nieuwe inzichten kunnen opdoen. Door samen op pad te gaan kunnen we ook de praktische toepassing van onze technieken testen en zo nodig bijsturen. Het is een uitdagende maar zeer waardevolle manier om onszelf te verbeteren en onze vaardigheden te ontwikkelen.