Paardentandarts Zuid-Holland

Paardentandarts Wolf: de specialist in gebitsbehandelingen voor paarden en pony’s in Zuid-Holland. Met meer dan 1500 behandelingen per jaar in de omgeving van Zuid-Holland, heeft Paardentandarts Wolf een uitstekende reputatie opgebouwd als betrouwbare en deskundige paardentandarts.

Met een achtergrond in de paardensport en de opleiding tot paardentandarts, kunt u rekenen op professionele en persoonlijke behandelingen voor uw paard. Of u nu in Eemnes, Soest of rondom Amsterdam woont, wij staan graag voor u klaar met snelle afspraken en telefonische bereikbaarheid voor noodgevallen.

Als gecertificeerde paardentandarts en lid van de NVVGP en het tandartsencollectief Nederland, is Paardentandarts Wolf altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en volgt jaarlijks de benodigde bijscholingen en bijeenkomsten.

Wilt u de beste zorg voor het gebit van uw paard? Neem dan contact op met Paardentandarts Wolf voor een afspraak in Zuid-Holland.

Paardentandarts Utrecht Jordi Wolf

Werkwijze

Ik ben een professionele paardentandarts die zich uitsluitend bezighoudt met machinale tandheelkunde en gebruik maakt van de modernste apparatuur om uw paard op elke gewenste locatie te behandelen. Hoewel ik de voorkeur geef aan een stal met overkapping, kunnen paarden zonder problemen in de buitenlucht, op straat of in een weiland worden behandeld. Ik zorg ervoor dat alle benodigde materialen en machines aanwezig zijn om de behandeling op locatie uit te voeren, zonder dat er elektriciteit nodig is. Een typische behandeling duurt maximaal een uur.

Bij ieder paard wordt een unieke behandelwijze toegepast, afhankelijk van factoren zoals de leeftijd, de braafheid, de locatie van de behandeling, de staat van het gebit, eventuele gebitsafwijkingen en de datum en wijze van de vorige behandeling. Ik hecht veel waarde aan het welzijn van het paard en zal altijd proberen om de behandeling op een vriendelijke en veilige manier uit te voeren. In zeldzame gevallen kan het voorkomen dat een nieuwe afspraak gemaakt moet worden bij mij of bij een doorverwezen kliniek.

Ieder paard zal altijd met rust, respect en vertrouwen behandeld worden. Er wordt altijd gekeken hoe het paard op een zo’n vriendelijke en fijne manier behandeld kan worden, waarbij er ook een zo veilig mogelijke omgeving voor de gebitsbehandelaar wordt gecreëerd. 

Controle gebit paard met speculum in zonder sedatie

Referenties en recensies

Onder mijn klantenbestand vallen veel handelsstalen, sportstallen, paardenopvangen en recreanten. Een greep hieruit is:

 

Kosten en voorrijkosten

Bij Paardentandarts Wolf bent u verzekerd van transparante kosten. Voor elke behandeling wordt een vast bedrag van 105 euro gerekend, plus 40 euro voorrijkosten in iedere regio, ongeacht waar de behandeling plaatsvindt. De kosten zijn gelijk voor alle regio’s, dus het maakt niet uit of u in Utrecht, Zuid-Holland, Noord-Holland of Brabant woont.

Gecompliceerde behandelingen of behandelingen die langer dan een uur duren vallen niet onder dit tarief. Bij behandelingen vanaf 5 paarden geldt een kortingstarief per paard, zonder voorrijkosten.

Onze behandelingen omvatten het wegvijlen van haken, scherpe punten en ramps, het schoonmaken en behandelen van diastases (in de meeste gevallen inbegrepen in het basistarief), het uitbalanceren van het gebit, het verwijderen van melkdoppen, melkkies- en tandrestanten en wolfskiezen, het opstellen van eventuele vervolgbehandelplannen, en de behandeling van golf- en trapgebitten. Bovendien voeren we altijd een volledige controle van de mond uit om eventuele beschadigingen en pijnpunten op te sporen.

Garantie

Als erkende paardentandarts in Nederland, sta ik voor niets minder dan de hoogste kwaliteit van behandelingen voor mijn klanten. Ik ben zo overtuigd van mijn vakmanschap dat ik als enige paardentandarts in Nederland garantie kan bieden op elke behandeling die ik uitvoer. Mocht uw paard onverhoopt klachten krijgen kort na de behandeling die niet werden vermeld tijdens de behandeling, dan zal ik kosteloos een vervolgafspraak maken. Als na onderzoek blijkt dat de oorzaak van de klachten niets te maken heeft met de voorgaande gebitsbehandeling, dan zal het normale tarief worden gehanteerd. In alle andere gevallen valt de behandeling volledig onder mijn garantie. U kunt dus met een gerust hart vertrouwen op de kwaliteit van mijn werk als uw betrouwbare paardentandarts.

Paardentandarts wolf maakt een overzicht van iedere gebitsbehandeling bij het paard

Overzicht behandeling

Na elke behandeling ontvangt u als gewaardeerde klant een gedetailleerde samenvatting van de behandeling op uw e-mailadres. Deze samenvatting bevat belangrijke informatie die bij toekomstige behandelingen van pas kan komen, zoals een beknopte beschrijving van de uitgevoerde handelingen en eventuele afwijkingen die zijn geconstateerd. Op deze manier kunt u gemakkelijk terugzien wat er precies is gedaan tijdens de vorige behandeling, wat vooral van belang is bij de behandeling van ernstige gebitsafwijkingen.

Het digitaal samenvatten van de behandeling heeft tevens als voordeel dat uw paardentandarts, binnen enkele seconden, direct kan zien wat er eerder is gedaan en wat hij kan verwachten. Zo is het bijvoorbeeld erg belangrijk om bij diastases exact te weten waar de behandeling heeft plaatsgevonden, wat een snelle diagnose en een gerichte vervolgbehandeling mogelijk maakt. Bovendien biedt deze samenvatting onweerlegbaar bewijsmateriaal bij een eventuele verkoop van uw paard. Kortom, wij zorgen ervoor dat u als klant volledig op de hoogte bent van de behandelingen en de status van het gebit van uw paard, om zo samen te streven naar betere gezondheid en welzijn van uw paard.

Locatie paardentandarts Noord-holland

Paardentandarts Wolf is gelegen in Utrecht. Wekelijks ben ik in Utrecht, Zuid-holland, Noord-Holland, Flevoland en Noord-Brabant te vinden. Maandelijks is paardentandarts Wolf beschikbaar in Zeeland, Gelderland en Overijssel.

Voor vragen kunt u contact opnemen via het contactformulier of 0654690804.