Paardentandarts Brabant

Paardentandarts Wolf is dé expert op het gebied van gebitsbehandelingen voor paarden en pony’s in de regio Noord-Brabant. Met een indrukwekkend jaarlijks aantal van meer dan 1500 behandelingen, heeft Paardentandarts Wolf zichzelf bewezen als een betrouwbare en kundige paardentandarts met een uitstekende reputatie.

Als voormalig paardensportbeoefenaar en gediplomeerd paardentandarts, kunt u vertrouwen op professionele en persoonlijke behandelingen voor uw paard. Of u nu woont in Eemnes, Soest of elders in de omgeving van Amsterdam, wij streven ernaar om snel afspraken te maken en zijn ook telefonisch bereikbaar voor noodgevallen.

Als gecertificeerd paardentandarts en lid van de NVVGP en het tandartsencollectief Nederland, blijft Paardentandarts Wolf altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van paardengebitsverzorging. Dit wordt gewaarborgd door jaarlijkse bijscholingen en bijeenkomsten.

Als u het beste wilt voor de tandheelkundige gezondheid van uw paard, neem dan gerust contact op met Paardentandarts Wolf voor een afspraak in Noord-Brabant. Onze expertise en toewijding zullen ervoor zorgen dat uw paard de best mogelijke behandeling krijgt.

Paardentandarts Utrecht Jordi Wolf

Werkwijze

Als professionele paardentandarts richt ik mij volledig op machinale tandheelkunde en beschik ik over de modernste apparatuur om uw paard op elke gewenste locatie te behandelen. Hoewel ik de voorkeur geef aan een stal met overkapping, is het geen probleem om uw paard in de buitenlucht, op straat of in een weiland te behandelen. Ik zorg ervoor dat alle benodigde materialen en machines aanwezig zijn om de behandeling ter plaatse uit te voeren, zonder dat er elektriciteit nodig is. Doorgaans duurt een behandelsessie maximaal een uur.

Bij ieder paard wordt een unieke behandelwijze toegepast, afhankelijk van factoren zoals leeftijd, braafheid, locatie, de staat van het gebit, eventuele afwijkingen en de datum en wijze van de vorige behandeling. Het welzijn van het paard is voor mij van groot belang en ik streef er altijd naar om de behandeling op een vriendelijke en veilige manier uit te voeren. In het zeldzame geval dat een nieuwe afspraak moet worden gemaakt bij mij of bij een doorverwezen kliniek, zal dit altijd in overleg met de eigenaar gebeuren.

Bij iedere behandeling staat rust, respect en vertrouwen voorop. Ik streef ernaar om elk paard op een zo vriendelijk en prettig mogelijke manier te behandelen, waarbij tevens een veilige omgeving voor de gebitsbehandelaar wordt gecreëerd.

Controle gebit paard met speculum in zonder sedatie

Referenties en recensies

Onder mijn klantenbestand vallen veel handelsstalen, sportstallen, paardenopvangen en recreanten. Een greep hieruit is:

 

Kosten en voorrijkosten

Bij Paardentandarts Wolf bent u verzekerd van transparante kosten. Voor elke behandeling wordt een vast bedrag van 105 euro gerekend, plus 40 euro voorrijkosten in iedere regio, ongeacht waar de behandeling plaatsvindt. De kosten zijn gelijk voor alle regio’s, dus het maakt niet uit of u in Utrecht, Zuid-Holland, Noord-Holland of Brabant woont.

Gecompliceerde behandelingen of behandelingen die langer dan een uur duren vallen niet onder dit tarief. Bij behandelingen vanaf 5 paarden geldt een kortingstarief per paard, zonder voorrijkosten.

Onze behandelingen omvatten het wegvijlen van haken, scherpe punten en ramps, het schoonmaken en behandelen van diastases (in de meeste gevallen inbegrepen in het basistarief), het uitbalanceren van het gebit, het verwijderen van melkdoppen, melkkies- en tandrestanten en wolfskiezen, het opstellen van eventuele vervolgbehandelplannen, en de behandeling van golf- en trapgebitten. Bovendien voeren we altijd een volledige controle van de mond uit om eventuele beschadigingen en pijnpunten op te sporen.

Garantie

Alsende paardentandarts in Nederland streef ik altijd naar de hoogste kwaliteit van behandelingen voor mijn klanten. Ik ben zo overtuigd van mijn vakmanschap dat ik als enige paardentandarts in Nederland garantie kan bieden op elke behandeling die ik uitvoer. Mocht uw paard onverhoopt klachten krijgen kort na de behandeling, die niet werden vermeld tijdens de behandeling, dan zal ik kosteloos een vervolgafspraak maken. Als uit onderzoek blijkt dat de klachten niet gerelateerd zijn aan de voorgaande gebitsbehandeling, dan zal het normale tarief worden gehanteerd. In alle andere gevallen valt de behandeling volledig onder mijn garantie.

Het bieden van garantie op mijn behandelingen is voor mij vanzelfsprekend. Ik wil mijn klanten de zekerheid geven dat zij kunnen vertrouwen op mijn expertise en vakmanschap. Als betrouwbare paardentandarts sta ik voor de hoogste kwaliteit van behandelingen en ik wil ervoor zorgen dat mijn klanten tevreden zijn met het resultaat. Het bieden van deze garantie is een manier om dat te doen.

U kunt dus met een gerust hart vertrouwen op de kwaliteit van mijn werk als uw paardentandarts. Ik ben ervan overtuigd dat u tevreden zult zijn met de behandelingen die ik uitvoer en ik zal er alles aan doen om de gezondheid en het welzijn van uw paard te waarborgen.

Paardentandarts wolf maakt een overzicht van iedere gebitsbehandeling bij het paard

Overzicht behandeling

Als gewaardeerde klant ontvangt u na elke behandeling een gedetailleerde samenvatting van de uitgevoerde handelingen op uw e-mailadres. Deze samenvatting bevat belangrijke informatie die bij toekomstige behandelingen van pas kan komen, zoals een beknopte beschrijving van de uitgevoerde handelingen en eventuele afwijkingen die zijn geconstateerd. Op deze manier heeft u gemakkelijk toegang tot een overzicht van wat er precies is gedaan tijdens de vorige behandeling, wat vooral van belang kan zijn bij de behandeling van ernstige gebitsafwijkingen.

Het digitaal samenvatten van de behandeling heeft tevens als voordeel dat uw paardentandarts binnen enkele seconden direct kan zien wat er eerder is gebeurd en wat hij kan verwachten. Bijvoorbeeld in geval van diastases is het essentieel om precies te weten waar de behandeling heeft plaatsgevonden, wat een snelle diagnose en een gerichte vervolgbehandeling mogelijk maakt. Bovendien biedt deze samenvatting onweerlegbaar bewijsmateriaal bij een eventuele verkoop van uw paard.

Kortom, wij zorgen ervoor dat u als klant volledig op de hoogte bent van de behandelingen en de status van het gebit van uw paard. Dit stelt ons in staat om samen te streven naar een betere gezondheid en welzijn van uw paard. Wij hechten veel waarde aan transparantie en communicatie met onze klanten, en willen ervoor zorgen dat u altijd goed geïnformeerd bent over de behandelingen die uw paard heeft ondergaan. Met deze gedetailleerde samenvattingen kunt u altijd terugkijken op eerdere behandelingen en ervoor zorgen dat uw paard de best mogelijke zorg krijgt.

Voor vragen kunt u contact opnemen via het contactformulier of 0654690804.